24-uurs service Tel.: 0578-612182


EIGEN PRODUCTEN

 

Sideskirts

De firma Pals is naast kundige vrachtwagengarage eveneens leverancier van extra onderdelen op maat. Zo kunnen sideskirts bijvoorbeeld als additioneel product bij een vrachtwagen geleverd worden.

De aluminium sideskirts worden door middel van gepoedercoate beugels aan het chassis bevestigd. Om de aluminium sideskirts optimaal te beschermen worden ze in twee lagen gepoedercoat. Tegen meerprijs is de lak in metallic variant uitgevoerd. In deze prachtige, unieke zijkant van uw truck kan er een opstap gemaakt worden indien er voldoende ruimte aan de achterzijde van de vrachtwagen is. De sideskirts kunnen (tegen meerprijs) ook geleverd worden met een afsluitbare RVS kist (500x500x600) of/en met geïntegreerde zijverlichting. Het bedrijfslogo kan zelfs ook in de sideskirts worden gesneden. Extra voordeel? De sideskirts zijn aerodynamisch en zorgen er dus voor dat uw truck minder brandstof verbruikt.
Deze sideskirts zorgen er uiteindelijk natuurlijk voor dat u rondrijdt in een unieke truck. Dit wil toch iedereen? Pals is weliswaar DAF-dealer, maar dergelijke accessoires zijn natuurlijk voor ieder merk op maat te maken. Neem gerust contact met ons op voor extra informatie!

sideskirts 1

  • Pals Vaassen Slide1

    Garagebedrijf Pals:
    uw partner in mobiliteit

Contact

Garagebedrijf Pals
Runnenbergweg 1
8171 MC Vaassen
T: 0578-612182
E: info@pals.nl

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur.
Op zaterdag zijn we van 8.00 tot 12.00 uur geopend.
 
Buiten deze openingstijden is ons bedrijf altijd bereikbaar via telefoonnummer: 0578-612182.
Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen in de week en 365 dagen per jaar voor onze klanten klaar!

facebook rond wit  Volg ons op Facebook!

 

Vacatures

 

Logo Pals Vaassen diap